מוביל דיג

שלום, עם זאת.
מאז שהתעניינתי לדוג, התחלתי לרמוס כל מיני תועים שונים אליה. מכיוון שמחירי הסינים נמוכים מאשר בשווקים, הם קונים את מרבית הפוזיציות. התחלתי איתם.
חבילה נוספת הגיעה עם מובילי דיג. אריזה - מעטפה צהובה מנייר צצה בחוזקה.
חיכיתי לחבילה במשך 35 יום. מכרתי את מספר הרצועה שנמכר למחרת, ויום לאחר מכן ביקש ממני להבהיר את הצבע הרצוי
מטריאל:
"רצועות דיג שמשמשות בעת הדיגמסתובב שנועד להגן על קו הדיג, אפילו קלוע, לפחות מונו משיני חודים חדים, שחותכים את קו הדיג בקלות. ואם אינך רוצה לאבד דגים, ובמקרים רבים פיתיון יקר, עדיף להשתמש בגרסאות שונות של רצועות העשויות מתכת. במקרים רבים, דייגים עצמם מייצרים רצועותלדוג על מוט מסתובב. הם משתמשים במיתר המוזיקלי מספר 2 הרגיל. הרצועות ממנו מתבררות חזקות ואמינות מאוד. לרוב הם משמשים כשאתה לדוג דיג. לאחרונה, רצועות דיג העשויות מחומר רצועה הפכו פופולריות. זה יקר יותר ממיתר, אבל הרצועות ממנו רכות, מה שבמקרים רבים משפיע על הגידול בנשיכות. " ryba-fish.ru/povodki-dlya-rybalki/
תמונות המוצר שלי

המחיר הוא 4 $ עבור 60 יח '(לקחתי שתי סטים שונים באותו מחיר) בקייב אנו מוכרים בדיוק אותו הדבר עבור 5 hryvnias ($ 0.65).
בסט של 20 חלקים:
סט ראשון: